Француско-Македонски и Македонско-Француски речник

Категорија:
Речници

Едиција:
/

Димензии:
118/170 mm - 690 стр; тврд повез

Цена:
578,00 MKD
 

Детали

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на францускиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот француски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.