Девојчето со кибритчињата

Категорија:
Сликовници

Едиција:
Мали приказни

Димензии:
120/165mm-16 страници

Цена:
35,00 MKD
 

Детали

Серија кратки приказни прилагодени за најмалата возраст, освен по својата содржина, и по својата големина, направени така да можат да ги држат во рака и малите детски рачиња.Оваа едиција е достапна и на албански јазик.