На плажа

Категорија:
Боенки

Едиција:
Чудесно боење

Димензии:
220/280 mm – 16 страници за боење ; брош повез

Цена:
57,00 MKD
 

Детали

Оваа книга е вистинско богатство од активности за деца со кои децата се занимаваат на креативен начин! Тие ќе бидат пресреќни да ги откриваат имињата на поимите, да ги изгребат сликичките со паричка, да го откријат одговорот и да ги обојат! Тоа е одлично за вашите малечки, зарем не?