Прва брачна ноќ

Категорија:
Белетристика

Едиција:


Автор:
Софи Кинсела

Димензии:
145/205mm – 390 страници; брош повез

Цена:
399,00 MKD
 

Детали

Лоти само сака да се омажи- се разбира, за вистинскиот. Таа е сигурна дека нејзиното момче ќе ја запроси. И така, кога запросувањето ќе изостане, а таа ќе ја сретне својата прва љубов од младоста, се решава на драстичен чекор. Да се венчаат веднаш, без свршувачка, голем метеж и без секс пред венчавката. Тоа е совршен план. Од друга страна.... Флис се бори со кошмарниот развод и само сака нејзината помлада сестра да не ја повтори нејзината грешка. Заклучува дека по секоја цена мора да ја спречи венчавката на Лоти, затоа тргнува по (не)среќната двојка, која заминува на меден месец на еден грчки остров. Дали Лоти ќе доживее брачна ноќ за паметење или за заборав?